Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Έφτασε και ο Δεκέμβρης!Μήνας Χριστουγέννων, οικογενειακών συνευρέσεων και χαλάρωσης.

Τέτοιες μέρες περσι περίμενα καρτερικά και σοκαρισμένη να χειρουργηθώ. Δεν το περίμενα αλλά αυτές τις μέρες,όταν σκέφτομαι το περσι δεν με ενοχλεί.Ίσως τελικά ήταν το πρώτο σοκ που λένε (στις 21/11 φέτος και στο ανάλογο ποστ) απο κει και έπειτα η ζωή βλέπω έχει τους δικούς της ρυθμούς για φέτος. Η γιαγιά μου είναι με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο και προφανώς η κατάσταση της υγεία της "φωνάζει" ότι τώρα αγωνιούμε για το μέλλον και ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους ;-)

Φιλιά πολλά σε όλους εκεί έξω! Καλή βδομάδα και να μαστε όλοι καλά!

12 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλημέρα!
Επειδή είχα καιρό να περάσω από το blog σου, διάβασα και τις 3 προηγούμενες αναρτήσεις.. Φυσικό είναι να βγαίνουν οι αναμνήσεις στην επιφάνεια, και κυρίως όταν αφορούν πράγματα που σου άλλαξαν τα ζωή.. Και θα μελαγχολείς και θα θυμώνεις, και θα χαίρεσαι που το ξεπέρασες, μες στο πρόγραμμα είναι.
Το κλάμα βοηθάει, αλήθεια είναι. Είναι σαν να ξεφορτώνεσαι από μέσα σου ό,τι σε πνίγει, σαν να ξεσπάει μια μπόρα και μετά έρχεται η γαλήνη..
Απλά όταν λυγίζεις και νευριάζεις επειδή αρρώστησες, σκέψου πόσοι άνθρωποι έπαθαν καρκίνο αλλά δεν τα κατάφεραν.. Δες το δώρο της ζωής που σου δόθηκε ξανά..
Χαίρομαι που μπήκες στους καθημερινούς ρυθμούς σου, και εύχομαι το καλύτερο για τη γιαγιά σου..
Καλό μήνα, have a sweet December ;)

Unknown είπε...

καλημέρα και καλό μήνα!!!!!
περισυ σαν σημερα''ξαναπιασα κατι''
οι αναμνησεις πολλές...ομως μαζι με τη μελαγχολια και το θυμο και η αισιοδοξια για τη ζωη που μας περιμενει να τη ζησουμε...
καθε χρονο τετοια μερα θα θυμοματε ποσο δυνατες φανηκαμε και παλεψαμε και ναι γιατι οχι νικησαμε....
Ειναι σα να μας δοθηκε μια δευτερη ευκαιρια να ζησουμε καλυτερα και να αγαπησουμε τον εαυτο μας
πολλα φιλια
κ2

Sweet and bitter είπε...

Χαίρομαι που "επανήλθες"!

Περαστικά στη γιαγιά σου.

Σε είχα καλέσει σε ένα παιχνίδι - αν θες, παίξε.

Τα φιλιά μου!

Sweet and bitter είπε...

Και καλό μήνα! (ξεχάστηκα πριν)

Fri είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
Διαβάζοντας τις σκέψεις σου συνειδητοποιώ πόσο δύσκολα πέρασες. Σκέφτομαι όμως πόσο δυνατή είσαι και πόσο καλά τα κατάφερες! Να σου ευχηθώ όλα αυτά που έζησες να μείνουν εκεί στο παρελθόν σα μια μακρινή ανάμνηση. Να είσαι καλά και η ζωή να σου δίνει μόνο λόγους για να χαμογελάς...

Ανώνυμος είπε...

kk

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στην Ρόδο είναι μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα.Οι δικές μου αναμνήσεις του Δεκέμβρη του 2006 έρχονται πάλι στην επιφάνεια σαν και τις δικές σου του Δεκέμβρη 2007.Ευλογώ τον Θεό που πέρασε η τρικυμία και στην ζωή μου έχει έρθει η γαλήνη και για σένα και για όλες τις γυναίκες που ζήσαμε αυτή την περιπέτεια της υγείας μας.Νάμαστε καλά και του χρόνου , να χαμογελάμε κάθε μέρα και είμαι σίγουρη πως τα καλύτερα έρχονται.
Περαστικά στην γιαγιά σου και καλό μήνα.
Ανθούλα

roadartist είπε...

Καλό μήνα να σου φέρει μόνο χαρές και οτι ποθεις..

Ανώνυμος είπε...

Kalo mhna kai perastika sth giagia!

filakia polla

neni είπε...

Μείνε δυνατή καλή μου και χαμογελαστή!
Περαστικά στην γιαγιάκα σου!

Tzeve είπε...

να σκέφτεσαι το μέλλον που ατενίζει...η ζωή είναι μικρή για να αναλωνόμαστε στο παρελθόν...

καλημέρα

Sweet December είπε...

για όλου εσάς που με σκέφτεστε!

τα λόγια σας πάντα με συγκινούν,πόσο μάλλον τέτοιες μέρες!Δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ οπότε σας γράφω κάπως αργοπορημένα!Πάντα όμως σας σκέφτομαι με ένα χαμόγελο στα χείλη.Χαίρομαι που σας γνώρισα και ας είναι και κάτω απο άσχημες συνθήκες.Χαίρομαι που μεσα απο κάτι άσχημο προέκυψε και κάτι καλό!
Να μου είστε καλά!
ΦΙΛΑΚΙΑ