Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βουνά...σκέτη βόλτα και μαγεία!

Σήμερα βόλταρα με έναν τρόπο μοναδικό!
Πεζοπορία στο βουνό, σε μέρη που δεν είχα ξαναδεί.
Με αρκετή ομίχλη, μα τι είναι τα μάτια μπροστά στην καρδιά και την ψυχή;;;Τα δύο τελευταία κάνουν τα γύρω μας να ξεχωρίζουν και ας μην βλέπουμε πάντα τριγύρω καθαρά.
Φύση και καθαρός αέρας, ότι πρέπει για να αποχαιρετήσω τον Μάρτη και να υποδεχτώ τον όμορφο Απρίλη. 
Θα έχει ήλιο αύριο...να κάτι όμορφο για να περιμένει κανείς! Σημασία έχει να υπάρχει κάθε βράδυ μια όμορφη σκέψη στο μυαλό σου, κι ας είναι ο αυριανός ήλιος, ας είναι απλά ένας καθαρός ουρανός! Υπάρχει μια όμορφη σκέψη όταν σβήνεις το φως και κλείνεις τα μάτια;;; Αν ναι, τότε έχεις βρει την ευτυχία ήδη! 
Βούτα μέσα στο μυαλό ακι την καρδιά σου και σκέψου! Μια όμορφη σκέψη! Τη βρήκες; Ίσως να δεις μπροστά σου μια ανάμνηση γλυκιά που θα σε απογειώσει, μπορείς επίσης να ζωγραφίσεις" μια όμορφη εικόνα του μέλλοντός σου. Να ελπίζεις! Τι σε ενόχλησε σήμερα; Άλλαξέ το! Δεν θα ζήσουμε για πάντα! Δεν μπορείς να το αλλάξεις; Κάνε πως δεν το βλέπεις και προχώρα, αν μπορείς κλείσε τα μάτια και διώξτο απο το μυαλό σου! 
Κάνε στον εαυτό σου καλό. Σκέψου την τελευταία φορά που γέλασες! Σκέψου την τελευταία σου βουτιά στη θάλασσα με λαχτάρα. Σκέψου την αγαπημένη σου γεύση, έναν άνθρωπο που σε αγαπάει, κάποιον που αγαπάς πολύ, κάτι που σε κάνει χαρούμενη. Σκέψου τους στίχους απο το τραγούδι που σου αρέσει, σιγοτραγούδα το. Σκέψου την αγαπημένη σου αγκαλιά, το ξεχωριστό φιλί εκείνο. Φτιάξε στο μυαλό σου πως θες αύριο να περάσεις τη μέρα σου, φτιάξε μια εικόνα που σε ηρεμεί και "μπες" σε αυτή. Αυτό χρειάζεσαι, wishful thinking! Ηρέμησε και απόλαυσε την ηρεμία της βραδιάς! Αύριο ξημερώνει νέος μήνας, κάθε "αρχή" είναι πολλά υποσχόμενη...
Μπορείς να ξεκινήσεις απο απόψε; Να το κάνεις, γιατί το αξίζεις!!!!
Καληνύχτα εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: