Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Να αγαπάς και να αγαπιέσαι

O άγιος του έρωτα σήμερα αλλά και της αγάπης έχει την τιμητική του. Όχι δεν είμαι υπερ της κατανάλωσης, των λουλουδιών και της σημερινής σοκολάτας. Είμαι όμως υπέρ της αγάπης και της έκφρασής της...! Άρα όταν αυτά που προανέφερα γίνονται απλά το μέσο για να εκφράσεις αληθινή, πραγματική αγάπη, ναι καντο! Φυσικά καλό είναι να μην εκφράζεις τον ρομαντισμό σου μόνο σήμερα, αλλά αν είσαι απο τους δύσκολους, ε...καντο έστω σήμερα!

Να θυμάστε πως ό,τι είναι πηγαίο φαίνεται ακριβώς τη στιγμή που το βγάζουμε προς τα έξω. Το επιτηδευμένο και ψεύτικο θα φανεί κι αυτό κάποια στιγμή και δεν αξίζει. Η προσποίηση δεν κρατάει πολλά χρόνια...μια μέρα βγαίνει στην επιφάνεια. 

Αλήθεια, εσείς που περάσατε δύσκολα, πολλές φορές σας σκέφτομαι και σας ρωτώ απόψε: έχετε κάποιον που σας αγαπά και διακριτικά σας φροντίζει; Αν ναι, τότε είστε διπλά τυχεροί, και περάσατε τη μπόρα επιπλέοντας αλλά και είστε παρέα με κάποιον. Είναι σημαντική η παρέα, δεν χρειάζεται να είναι ένας σύντροφος, μπορεί να είναι μια φίλη, ή φίλες, ή φίλος.Λέω να σας φροντίζει διακριτικά γιατί πολλές φορές έχω ακούσει "δεν θα σου συμπεριφέρομαι διαφορετικά επειδή αρρώστησες". Οκ, ναι, όχι διαφορετικά λόγω καρκίνου αλλά γενικά πιστεύω πως τους ανθρώπους που αγαπάμε τους πονάμε γι αυτό κι αφθόρμητα τους συμπεριφερόμαστε πιο γλυκά, πιο "όμορφα", πιο οικογένεια.

Σήμερα διάβασα πολλά quotes στο ιντερνετ για τον έρωτα και την αγάπη. Απο τα πιο όμορφα που μου έρχονται πάντα και ανεξάρτητα απο Βαλεντίνου είναι το παρακάτω quote απο την ταινία "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ" καθότι τρελλή σινεφίλ:


Ναι, κάποιοι άνθρωποι όντως περνάνε όλη τους τη ζωή μαζί! 

Μερικά ακόμη εντυπωσιακά quotes σας αφήνω παρακάτω. Να περάσετε όμορφα απόψε! Αν νιώθεις πως σε αγαπούν δεν πειράζει και να είσαι σπίτι τέτοια νύχτα!
Να αγαπάτε πραγματικά, είναι ο,τι πιο φρι έχουμε σήμερα! Να δίνετε και να μην κρύβετε την αγάπη σας, μόνο αυτό μένει! Η ΑΓΑΠΗ!

Φιλιά!










Δεν υπάρχουν σχόλια: